HEI, Olen Nina Fomin

TERVETULOA ELONVEDEN SIVUILLE!

Perustin Elonveden v. 2015 Kotkassa. Silloin olin kolmen teiniikäisen äiti ja halusin jotain omaa ja innostavaa tekemistä itselleni. Aika oli juuri sopiva omalle toiminimelle.

Olin opiskellut hierojaksi 1994 sekä hoitoalaa lähihoitajan 1997 ja sairaanhoitajan 2007 verran aikaisemmin ja nyt vielä olin valmistunut luontaishoitajaksi juuri ennen Elonveden perustamista.

Työskentelin Kotkassa aluksi omassa kodissani tarjoten hierontoja ja vyöhyketerapiaa ihanille asiakkailleni.

Aika oli kuitenkin isolle muutokselle 2019 kun lapset olivat lentäneet maailmalle oli oikea hetki muuttaa Elonvesi Porvooseen . Aloitin hierojaystävän tiloissa Kymppihoitolassa Rihkamakatu 10, jossa olimme jonkin aikaa ennen kuin löysimme aivan ihanan tilan aivan Porvoon keskustasta Piispankadulta, jossa tälläkin hetkellä teemme meille tärkeää ja rakasta työtä asiakkaidemme kanssa

Nyt 8/2023 meidän joukkue kasvoi yhdellä kun kanssani samassa tilassa aloitti Jalkahoitaja. Näin voimme palvella asiakkaitamme vieläkin laajemmin.

Olen kaikkina näinä 8 vuotena tehnyt myös mielestäni erittäin tärkeitä vanhusten kotipalvelukäyntejä. Minulla on ollut ilo auttaa montaa ihmistä oman arkensa pyörittämisessä aina jopa heidän elämänsä loppuun asti. Askareisiini on kuulunut kaikki kodintyöt siivouksesta ruoan laittoon ja pihatöistä asiointiin tai saattamisia vaikka lääkäriin ja ulkoilua vaan kaikessa rauhassa.

Työni Elonvedessä on antoisaa ja tärkeää. Toivottavasti voin olla sinulle avuksi!

Nina