ERIKOISHOIDOT


Hopi-korvakynttilähoito

Hopi-korvakynttilähoito on korvia puhdistava ja rentouttava hoito, joka tehostaa puolustusjärjestelmää, mikroverenkiertoa ja kuona-aineita poistavaa imunestekiertoa.

Korvakynttilähoidon toiminta perustuu onton kynttilän palaessa muodostuvaan alipaineeseen ja lämpövaikutukseen kun kynttilä palaa yläpäästä ja nostaa korvavahaa ulospäin korvasta.

Korvakynttilähoitoa pidetään hyvänä ennaltaehkäisevänä hoitomuotona mahdollisen vastuskykyä lisäävän vaikutuksen vuoksi, ja sitä käytetäänkin ennaltaehkäisevänä hoitona erilaisissa pään onteloihin liittyvissä vaivoissa, kuten poskiontelotulehdukset, pään alueen tukkoisessa olossa, korvien soimisessa sekä liiallisessa korvavahan erityksessä. Sisältää rentouttavia yrttejä.

Hoito tehdään mukavasti hoitopöydällä maaten ja siihen kuuluu kevyt pään sekä niskan hieronta.

n. 30min 28€


GUA SHA

Gua sha on hyvä apuri kauneuden ja terveyden tukemiseen!

Gua sha -levyllä tehty hoito kasvoille silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa. Hoito kiihdyttää myös imunestekiertoa poistaen kehosta turvotusta. Gua shan avulla tehty vartalohieronta vapauttaa jännityksiä lihaksissa ja lihaskalvoissa sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

n.30min 35€


AJANVARAUS